tss-hus_www.jpg

Om oss

TrycksakSpecialisten startade 1963 på Söder i Stockholm under namnet Rationella Blanketter. Som det gamla namnet antyder arbetade företaget från början med att ta fram och producera blanketter. 1965 flyttade företaget till Årsta i södra Stockholm, där vi fortfarande är belägna. Successivt kom produktionen att omfatta hela trycksaksspektrumet och företagsnamnet speglade inte längre verksamheten. Den 1 januari 1999 bytte vi därför namn till TrycksakSpecialisten.

 

TrycksakSpecialisten skapar mervärde för ditt företag. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi har därför samlat tryckeri, layout, originalverkstad, sättning, rippning, scanning med mera under samma tak. 

Vi erbjuder dig en komplett trycksaksproduktion från idé till färdig produkt. Vi kan bland annat analysera ditt trycksaksbehov och hjälpa dig att forma en grafisk profil för ditt företag. 

Hos TrycksakSpecialisten får både den vane trycksaksbeställaren och den som för första gången tar kontakt med ett tryckeri sina önskemål uppfyllda. 

Välkomna!

 

Med vänliga hälsningar

Göran Olsson, VD