Nyhetsarkiv

2017-01-03

Utökat sortiment reklampennor

Vi har numera ett mycket brett sortiment av reklampennor att erbjuda. Nyhet är en Ballograf en klassiker som designades redan i början av 60-talet och som med åren blivit omåttligt populär, både i Sverige och utomlands. Finns i en mängd olika färger så att du kan hitta din favorit. Levereras med blå original mediumrefill med bläck som är certiferat Svenskt arkiv. Varje patron skriver hela 8 000 meter. Livstids garanti på tryckmekanismen.

Välkommen med förfrågan!

2014-11-19

Ny tryckpress specialmaskin för kuvert

Vi har investerat i en Halm Jet som är en specialanpassad maskin för kuverttryck.

Med denna maskin ökar vi kapaciteten för kuvert samt kan hålla lägre priser för större upplagor.

2012-10-30

Ny storformatsskrivare

Fantastiska utskrifter affischer, roll-ups, skyltar och mässmaterial.

2012-04-25

Ny växellösning

Idag inviger vi vår nya växellösning. Ut åker gamla telefoner och växel, nu har vi en mobil växellösning som förbättrar möjligheten att nå oss.

Men ni når oss fortfarande på vårt vanliga telefonnummer 08-447 46 40.

Våra direktnummer ser ni under kontakter.

 

2011-04-28

Ny kuverterare

Vi har investerat i en ny kuverteringsmaskin som kommer att effektivisera och öka möjligheterna när det gäller olika typer av kuverteringsarbeten. Det är en Plockmatic 4000 som kuverterar upp till 12 mm tjocka försändelser och flera olika inlagor. Den har också en unik egenskap av att hantera fliköppning på både lång- och kortsida. Den hanterar kuvertstorlekar från C4 till S65. Under våren kommer vi ha mycket bra KAMPANJPRISER på kuvertering.